NOUTĂȚILE SEZONULUI
CONFIT DE MÂNZAT BLACK ANGUS
Servit cu cartofi prăjiți în untură de mangaliță, hrean și sos brun
68 ron (200 /200 /50 gr.)
FRIPTURĂ DE MÂNZAT BLACK ANGUS CU CARTOFI PIURE CU TRUFE NEGRE ȘI SOS DE PIPER VERDE
68 ron (200 /200 /50 gr.)
FRIPTURĂ DE MÂNZAT BLACK ANGUS CU LEGUME LA ABUR ȘI SOS BRUN
Coaptă la cuptor îndelung, la foc molcom, timp de câteva ore bune într-un amestec de condimente. Se servește cu legume la abur și sos brun.
68 ron (200 /150 /50 gr.)
SALATĂ DE VITĂ BLACK ANGUS
Mix de salată verde, roșii cherry, vită, miez de nucă, gorgonzola.
49 ron (350 gr.)
FEL PRINCIPAL
PIEPT DE RAŢĂ CU MERE CARAMELIZATE
Piept de raţă gătit la tigaie și servit cu piure de cartofi și mere caramelizate stropite cu cognac.
69 ron (250 /150 /100 gr.)
PULPĂ DE RAŢĂ CU VARZĂ ROȘIE ȘI MERE CARAMELIZATE
Pulpa răţoiului de curte gătită îndelung la foc mic, servită cu varză roșie și mere caramelizate.
61 ron (250 /150 /50 gr.)
CONFIT DE PULPĂ DE RAŢĂ CU CARTOFI COPŢI ÎN UNTURĂ DE MANGALIŢĂ
57 ron (250 /200 gr.)
FRIPTURĂ DE MIEL LA CUPTOR CU LEGUME
Coaptă la cuptor îndelung, la foc molcom, timp de câteva ore bune într-un amestec de condimente.
59 ron (350 /200 gr.)
FĂLCUŢE DE VIŢEL CU CIUPERCI DE PĂDURE
Friptură cu gust memorabil, rezultat în urma îmbinării frăgezimii mușchiului, a sosului de ciuperci de pădure și a smântânei naturale. Se servește cu piure de cartofi cu trufe.
59 ron (200 /150 /100 gr.)
PIEPT DE PUI ÎN SOS ALB CU CIUPERCI
Piept de pui în sos alb de smântână naturală cu ciuperci de pădure, servit alături de mămăligă aromatizată cu cimbru și rozmarin.
42 ron (200 /100 /150 /100 gr.)
MUȘCHI DE VITĂ CU FICAT DE RAŢĂ
Piesa principală a acestui preparat este inima sau mijlocul mușchiului de vită. Acesta este asamblat pe o brânză brie prăjită, iar deasupra sa așezăm ficatul de raţă peste care răzuim cu generozitate trufa neagră. Tușa finală: stropim cu vin sec românesc.
125 ron (150 /150 /50 gr.)
CONFIT DE PORC CU CARTOFI PRĂJIŢI ÎN UNTURĂ DE MANGALIŢĂ
Ceafă de porc, mușchiuleţ de porc, cotlet de porc gătite în untură de mangaliţă, timp îndelungat, alături de cimbru. Se servește împreună cu cartofi noi prăjiţi în untură de mangaliţă.
49 ron (250 /200 gr.)
CIOLAN DE PORC LA CUPTOR ÎN BERE NEAGRĂ
Ciolanul de porc este gătit la cuptor timp îndelungat și se servește alături de cartofi prăjiţi în untură de mangaliţă și sos brun.
65 ron (600 /200 /80 gr.)
PIEPT DE PUI LA GRĂTAR CU BRÂNZĂ BRIE ȘI TRUFE NEGRE
33 ron (300 /50 gr.)
COASTE DE PORC CU CARTOFI PRĂJIȚI ÎN UNTURĂ DE MANGALIȚĂ
Lăsate cu grijă de seară într-un amestec numai de noi știut și preparate la jar încins, astfel încât să nu uitați ce ați savurat. Se servește cu cartofi prăjiți în untură de mangaliță
59 ron (300 /50 gr.)
BURGER „LA CALUL ALB”
Fiecare burger are în compoziția sa o brioșă pufoasă, carne de vită pregătită la grătar, brânză brie și ficat de rață. Se servește cu cartofi prăjiți.
57 ron (360 /100 gr.)
BURGER TRADIȚIONAL
Carne de vită Black Angus, brioșă pufoasă, brânză Cheddar, ceapă uscată, salată , roșie, castraveți murați, sos barbeque. Se servește cu cartofi prăjiți.
48 ron (360 /100 gr.)
OREZ CU CIUPERCI DE PĂDURE
Acest preparat ocupă un loc aparte în peisajul culinar tradiţional al regiunii Banat.
49 ron (400 gr.)
ANTRICOT DE VITĂ
America de Sud
48 ron (100 gr. crud)
ANTRICOT CU OS DE VITĂ
România 100% Black Angus
37 ron (100 gr. crud)
T-BONE STEAK DE VITĂ
România 100% Black Angus
38 ron (100 gr. crud)
PASTE
PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE
CARACATIŢĂ DE MAROC LA GRĂTAR CU CARTOFI NOI
Caracatiță de Maroc gătită după o rețetă tradițională din Nordul Spaniei, din regiunea Galicia. Caracatiță, ceapă roșie, cartofi noi.
99 ron (200 /200 gr.)
TON ROȘU LA GRĂTAR CU LEGUME
Este servit cu pastă wasabi, sos aioli și ghimbir murat.
74 ron (200 /200 gr.)

CACCIUCCO DE PEȘTE CU FRUCTE DE MARE
O tocăniță ce are în componență cinci tipuri de pește și fructe de mare. Gătită conform unei rețete tradiționale din orașul port Livorno din Toscana
99 ron (600 gr.)
DORADĂ FILE CU SOS DE LĂMÂIE
File de doradă gătit la tigaie și servit cu orez cu unt.
69 ron (200 /100 /100 gr.)
GARNITURI ȘI SALATE
Cartofi prăjiți în untură de porc mangaliță
16 ron (250 gr.)
Piure de cartofi cu trufe negre
18 ron (250 gr.)
Salată de roșii
16 ron (200 gr.)
Legume la abur
21 ron (250 gr.)
Mix de salata verde
18 ron (200 gr.)
Murături de casă
16 ron (200 gr.)
Salată de sezon
16 ron (200 gr.)
MIX DE CIUPERCI LA TIGAIE
29 ron (250 gr.)
OREZ CU UNT
25 ron (200 gr.)
DESERTURILE NOASTRE
GLOB DE CIOCOLATĂ
Este desertul suprem al iubitorilor de ciocolată. În interiorul învelișului de ciocolată neagră așteaptă să fie descoperită o bogată compoziție de mascarpone și vișine. Se servește pe gheață carbonică.
45 ron (250 gr.)
LAPTE DE PASĂRE CU ZAHĂR DE LAVANDĂ
Un desert consacrat, la fel de bun ca și în copilărie. Găluște pufoase de albuș în cremă vanilată, îmbrăcate în pânză de zahăr ars.
32 ron (200 gr.)
PRĂJITURĂ CU FISTIC ȘI COULIS DE ZMEURĂ
Un desert fin și elegant, pregătit din fistic, ciocolată albă și zmeură proaspătă.
32 ron (200 gr.)