MIC DEJUN
OMLETĂ TARTUFATA
Ouă, roșii cherry, tartufata, pâine.
39 ron (200 g)
OMLETĂ CU CAMEMBERT ȘI JAMBON
Ouă, camembert, roșii cherry.
39 ron (200 g)
OMLETĂ FORMAGGI
Ouă, camembert, parmezan, cheddar, roșii cherry.
39 ron (200 g)
AVOCADO BREAKFAST
Ouă poate, avocado, jambon, roșii cherry, pâine.
41 ron (250 g)
CAMEMBERT LA CUPTOR
Camembert, mere în sirop de arțar, dulceață de ceapă făcută în casă.
39 ron (200 g)
MIC DEJUN LA CALUL ALB
Două ouă ochiuri cu cartofi prăjiți, brânză brie, jambon și dulceață de ardei iute.
41 ron (300 g)
SUPE
* Supele se servesc doar până la orele 17:00
CIORBĂ RĂDĂUȚEANĂ
28 ron (350 g)
CIORBĂ DE BURTĂ
Ciorba de burtă este o piesă de rezistență în patrimoniul național culinar.
28 ron (350 g)
FEL PRINCIPAL
PIEPT DE RAȚĂ CU MERE CARAMELIZATE
Piept de raţă gătit la tigaie și servit cu piure de cartofi și mere caramelizate stropite cu cognac.
107 ron (160 /150 /100 g)
PULPĂ DE RAŢĂ CU PIURE DE ŢELINĂ, MERE CARAMELIZATE ȘI COULIS DE FRUCTE DE PĂDURE
98 ron (200 /150 /50 g)
CONFIT DE PULPĂ DE RAȚĂ CU PIURE DE CARTOFI DULCI, CAISE USCATE ȘI REDUCȚIE DE VIN ALB ȘI SALVIE
98 ron (200 /200 /40/20 g)
ANTRICOT DE VITĂ
America de Sud
85 ron (100 g crud)
MUSCHI DE VITĂ
America de Sud
89 ron (100 g crud)
T-BONE STEAK DE VITĂ
România 100% Black Angus
65 ron (100 g crud)
MUȘCHI DE VITĂ CU FICAT DE RAŢĂ
Piesa principală a acestui preparat este inima sau mijlocul mușchiului de vită. Acesta este asamblat pe o brânză brie prăjită, iar deasupra sa așezăm ficatul de raţă peste care răzuim cu generozitate trufa neagră. Tușa finală: stropim cu vin sec românesc.
199 ron (320 g)
FĂLCUŢE DE VIŢEL CU CIUPERCI DE PĂDURE
Friptură cu gust memorabil, rezultat în urma îmbinării frăgezimii mușchiului, a sosului de ciuperci de pădure și a smântânei naturale. Se servește cu piure de cartofi cu trufe.
98 ron (200 /150 /100 g)
CONFIT DE MÂNZAT BLACK ANGUS
Servit cu cartofi piure și sos de legume cu chimen.
98 ron (200 /200 /50 g)
FRIPTURA DE MÂNZAT BLACK ANGUS CU CARTOFI PIURE CU TRUFE NEGRE
ȘI SOS DE PIPER VERDE
98 ron (200 /200 /50 g)
FRIPTURA DE MIEL LA
CUPTOR CU LEGUME
Miel de proveniență România. Coaptă la cuptor îndelung, la foc molcom, timp de câteva ore bune într-un amestec de condimente.
105 ron (350 /200 g)
PIEPT DE PUI ÎN SOS ALB CU CIUPERCI
Piept de pui în sos alb de smântână naturală cu ciuperci de pădure, servit alături de mămăligă aromatizată cu cimbru și rozmarin.
65 ron (200 /100 /150 g)
PIEPT DE PUI CU BRÂNZĂ BRIE, SMOCHINE, REDUCȚIE DE VIN ALB CU SALVIE ȘI CARTOFI PIURE
65 ron (200/ 100/50/100 g)
ȘNIȚEL DIN PIEPT DE PUI, ÎN CRUSTĂ DE PESMET, CU CARTOFI PIURE ȘI MURĂTURI DE CASĂ
65 ron (200/200/ 80 g)
CEAFĂ DE PORC ÎN CRUSTĂ DE PANKO CU PIURE DE CARTOFI ȘI MIX DE SALATĂ VERDE
Ceafă de porc gătită timp îndelungat. Se servește în crustă de panko alături de piure de cartofi și mix de salată verde
65 ron (200 / 200/100 g )
CIOLAN DE PORC LA CUPTOR ÎN BERE NEAGRĂ
Ciolanul de porc este gătit la cuptor timp îndelungat și se servește alături de cartofi prăjiţi și sos brun.
79 ron (600 /200 /80 g)
COASTE DE PORC CU CARTOFI PRĂJIȚI
Lăsate cu grijă de seara într-un amestec numai de noi știut și preparate la jar încins, astfel încât să nu uitați ce ați savurat. Se servește cu cartofi prăjiți.
75 ron (320/200 g)
BURGER „LA CALUL ALB”
Fiecare burger are în compoziția sa o brioșă pufoasă, carne de vită pregătită la grătar și brânză brie. Se servește cu cartofi prăjiți.
79 ron (360 /100 g)
BURGER TRADIȚIONAL
Carne de vită Black Angus, brioșă pufoasă, brânză Cheddar, ceapă uscată, salată , roșie, castraveți murați, sos barbeque. Se servește cu cartofi prăjiți.
69 ron (360 /100 g)
OREZ CU CIUPERCI DE PĂDURE
Acest preparat ocupă un loc aparte în peisajul culinar tradiţional al regiunii Banat.
62 ron (400 g)
PASTE
PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE
CARACATIȚĂ LA GRĂTAR CU CARTOFI NOI
Caracatiță gătită după o rețetă tradițională din Nordul Spaniei, din regiunea Galicia. Caracatiță, ceapă roșie, cartofi noi.
139 ron (200 /200 g)
DORADĂ FILE CU SOS DE LĂMÂIE
File de dovadă gătit la tigaie, servit cu orez cu unt și broccoli la abur.
112 ron (200 /100 /100 g)

CACCIUCCO DE PEȘTE CU FRUCTE DE MARE
O tocăniță ce are în componență cinci tipuri de pește și fructe de mare. Gătită conform unei rețete tradiționale din orașul port Livorno din Toscana
139 ron (600 g)
TON ROȘU LA GRĂTAR CU LEGUME
Este servit cu pastă wasabi, sos aioli și ghimbir murat.
117 ron (200 /200 g)
GARNITURI ȘI SALATE
Cartofi prăjiți
25 ron (250 g)
Piure de cartofi cu trufe negre
25 ron (250 g)
Legume la abur
29 ron (200 g)
Salată de sezon
25 ron (200 g)
Murături de casă
25 ron (200 g)
MIX DE CIUPERCI LA TIGAIE
35 ron (200 g)
OREZ CU UNT
31 ron (200 g)
DESERTURILE NOASTRE
GLOB DE CIOCOLATĂ
Este desertul suprem al iubitorilor de ciocolată. În interiorul învelișului de ciocolată neagră așteaptă să fie descoperită o bogată compoziție de mascarpone și vișine.
59 ron (250 g)
SUFLEU DE CIOCOLATĂ ALBĂ CU SOS DE CĂPȘUNI ȘI SORBETTO
Un desert din bucătăria noastră de care oricine s-ar putea îndrăgosti.
39 ron (250 g)
PRĂJITURĂ CU FISTIC ȘI COULIS DE ZMEURĂ
Un desert fin și elegant, pregătit din fistic, ciocolată albă și zmeură proaspătă.
35 ron (200 g)




























