Meniu2019-02-11T10:58:31+00:00

ANTREURI

Pate de ficat de rață cu dulceață de gutui

Pregătit din ficat de rață îndopată, stropită cu coniac românesc Brâncoveanu, după o rețetă proprie. Se servește cu dulceață de gutui.

42 ron (100/40 gr.)

FICAT DE RAŢĂ CU PERE CARAMELIZATE ÎN SIROP DE ARŢAR

Ficat de rață pregătit la tigaie cu coniac, servit pe pâine integrală prăjită, alături de pere caramelizate în sirop de arțar. Este aperitivul nostru cald favorit!

59 ron (100/60 gr.)

Povestea porcului

Cele mai răspândite specialități din carne de porc afumată, cu arome fine, de multe ori condimentate cu ierburi aromate. Se servesc alături de muștar, hrean și murături de casă. 

39 ron (200/100 gr.)

Selecție de brânzeturi

Brânzeturi din fermele românești, servite alături de dulceață de ceapă făcută în casă și mix de salată verde

49 ron (200/50/100 gr.)

ICRE DE ȘTIUCĂ

Pisălogite după reţete tradiţionale pentru „mofturile” tale.

19 ron (preț/100 gr.)

BIFTEC TARTAR DE VITĂ CU MIRODENII

Amestec din carne proaspătă de vită tocată la satâr, servită cu mirodenii și pâine integrală prăjită.

59 ron (250 gr.)

CARPACCIO DE VITĂ CU MIX DE SALATĂ VERDE ȘI FULGI DE PARMEZAN

Mușchi de vită crud servit cu salată verde, dressing de lămâie și parmezan.

49 ron (230 gr.)

TARTAR DE SOMON CU MANGO

File de somon proaspăt, tocat mărunt, servit cu fruct de mango și microplante.

49 ron (200 gr.)

TARTAR DE TON ROȘU CU AVOCADO ȘI MICROPLANTE

O combinaţie delicioasă între tonul crud tocat mărunt, cremă de avocado, perle de oţet balsamic și microplante. Servit pe gheață carbonică. Promitem o experienţă culinară desăvârșită.

49 ron (200 gr.)

PÂRJOALE DE PURCEL ÎN PRAPURE

Un aperitiv cald tradiţional, ce conţine: carne de purcel, pătrunjel, usturoi. Se servește cu muștar și sos de roșii cu busuioc făcut în casă.

29 ron (230/50 gr.)

PÂRJOALE DE PURCEL ÎN PRAPURE

Un aperitiv cald tradiţional, ce conţine: carne de purcel, pătrunjel, usturoi. Se servește cu muștar și sos de roșii cu busuioc făcut în casă.

29 ron (230/50 gr.)

COLŢUNAȘI UMPLUŢI CU OBRĂJORI DE VIŢEL, SERVIŢI ÎNTR-UN SOS ALB CU CIUPERCI DE PĂDURE ȘI TRUFE NEGRE

Paste umplute cu obrăjori de viţel scăldate în sos de smântână naturală și brânză maturată de la fermă, servite alături de trufe negre și ciuperci de pădure.

38 ron (400 gr.)

 SALATĂ GRĂDINA DE LEGUME CU JELEU DE SFECLĂ

Amestec de baby spanac, salată frisee, rucola, avocado, suc de sfeclă coaptă și legume proaspete.

35 ron (400 gr.)

SALATĂ CAESAR CU FULGI DE PARMEZAN

Amestec de salată proaspătă, piept de pui la grătar, dressing pe bază de mayo cu anșoa și parmezan.

33 ron (350 gr.)

SALATĂ DE TON

Mix de salată verde, bucăţi de ton în ulei de măsline, roșii cherry, măsline kalamata.

35 ron (350 gr.)

CIORBE ȘI SUPE

SUPĂ DE GĂINĂ CU TĂIEŢEI DE CASĂ

Supă de găină cu tăieţei făcuţi în casă după o reţetă din zona Banatului. Este răsfăţul cu care vă vom delecta la prânz.

18 ron (400/130 gr.)

SUPĂ CREMĂ DE USTUROI SERVITĂ CU CRUTOANE

O supă cremă de usturoi servită cu crutoane și cimbru. Vă garantăm că are un gust deosebit.

22 ron (400 gr.)

Ciorbă de burtă

Devenită un bun gastronomic național,  se servește alături de hrean, usturoi, smântână naturală și ardei murat.

23 ron (400/100 gr.)

Supă cremă de hribi Aromele pădurii

Supă crema de ciuperci pregătită din hribi proaspeți și smântână naturală

23 ron (400 gr.)

SUPĂ DE FRUCTE DE MARE ÎN SOS ROȘU

Mix de fructe de mare fiert în sos de roșii, servită cu pâine prăjită integrală și busuioc verde.

39 ron (500 gr.)

FEL PRINCIPAL

PIEPT DE RAŢĂ CU DULCEAŢĂ DE CEAPĂ ROȘIE

Piept de raţă gătit la foc domol servit cu piure de pastârnac, sparanghel și dulceaţă de ceapă roșie.

62 ron (250 /100 /50 /100 gr.)

PIEPT DE RAŢĂ CU MERE CARAMELIZATE

Piept de raţă gătit la tigaie și servit cu piure de cartofi și mere caramelizate stropite cu cognac.

59 ron (220/200/100 gr.)

PULPĂ DE RAŢĂ CU VARZĂ ROȘIE ȘI MERE CARAMELIZATE

Pulpa răţoiului de curte gătită îndelung la foc mic, servită cu varză roșie și mere caramelizate.

43 ron (250/150/50 gr.)

CONFIT DE PULPĂ DE RAŢĂ CU CARTOFI COPŢI ÎN UNTURĂ DE MANGALIŢĂ

39 ron (250/200 gr.)

FRIPTURĂ DE MIEL LA CUPTOR CU LEGUME

Coaptă la cuptor îndelung, la foc molcom, timp de câteva ore bune într-un amestec de condimente.

49 ron (350/200 gr.)

FĂLCUŢE DE VIŢEL CU CIUPERCI DE PĂDURE

Friptură cu gust memorabil, rezultat în urma îmbinării frăgezimii mușchiului, a sosului de ciuperci de pădure și a smântânei naturale, servit cu piure de cartofi cu trufe.

52 ron (200/150/100 gr.)

MUȘCHI DE VITĂ CU FICAT DE RAŢĂ

Piesa principală a acestui preparat este inima sau mijlocul mușchiului de vită. Acesta este asamblat pe o brânză brie prăjită, iar deasupra sa așezăm ficatul de raţă peste care răzuim cu generozitate trufa neagră. Tușa finală: stropim cu vin sec românesc.

99 ron (150/150/50 gr.)

BIBILICĂ CU DULCEAŢĂ DE STRUGURI ROȘII

Vă pregătim o delicioasă jumătate de bibilică, stropită cu vin dulce românesc și servită cu piure de cartofi și dulceaţă de struguri.

69 ron (450/200/100 gr.)

CONFIT DE PORC CU CARTOFI PRĂJIŢI ÎN UNTURĂ DE MANGALIŢĂ

Ceafă de porc, mușchiuleţ de porc, cotlet de porc gătite în untură de mangaliţă, timp îndelungat, alături de cimbru. Se servește împreună cu cartofi noi prăjiţi în untură de mangaliţă.

39 ron (250/200 gr.)

CIOLAN DE PORC LA CUPTOR ÎN BERE NEAGRĂ

Ciolanul de porc este gătit la cuptor timp îndelungat și se servește alături de cartofi prăjiţi în untură de mangaliţă și sos brun.

49 ron (600/200/80 gr.)

OREZ CU HRIBI

Acest preparat ocupă un loc aparte în peisajul culinar tradiţional al regiunii Banat.

33 ron (400 gr.)

PASTE

TAGLIATELLE DE CASĂ CU TRUFE NEGRE

48 ron (300 gr.)

TAGLIATELLE DE CASĂ CU ZUCCHINI ȘI CREVEŢI

55 ron (400 gr.)

TAGLIATELLE DE CASĂ CU SOMON PROASPĂT ȘI SPARANGHEL VERDE

49 ron (400 gr.)

TAGLIATELLE DE CASĂ CU TON ROȘU, CAPERE, MĂSLINE, ROȘII CHERRY ȘI PROSECCO

47 ron (400 gr.)

TAGLIATELLE DE CASĂ CU FRUCTE DE MARE ÎN SOS ROȘU

45 ron (400 gr.)

GNOCCHI DE CASĂ QUATTRO FORMAGGIO

38 ron (400 gr.)

TAGLIATELLE DE CASĂ CU LEGUME PROASPETE

28 ron (400 gr.)

TAGLIATELLE DE CASĂ CU OBRAZ DE PORC MATURAT

30 ron (400 gr.)

GNOCCHI DE CASĂ CU SOS ROȘU DE CARNE

30 ron (400 gr.)

PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

CARACATIŢĂ DE MAROC LA GRĂTAR CU CARTOFI NOI

Caracatiță de Maroc gătită după o rețetă tradițională din Nordul Spaniei, din regiunea Galicia. Caracatiță, ceapă roșie, cartofi noi.

89 ron (200/200 gr.)

Butterfish la grătar  cu legume gătite la abur

Butterfish, legume proaspete, sos de unt

55 ron (250/200 gr.)

CREVEŢI BLACK TIGER TEMPURA CU SALATĂ DE ALGE ȘI SOS AIOLI

Creveţi, salată de alge, sos aioli.

59 ron (200/50/50 gr.)

CREVEŢI JUMBO CU SOS DE UNT

Cozi de creveţi jumbo pregătiţi la tigaie în sos de unt cu usturoi.

95 ron (250/50 gr.)

TON ROȘU LA GRĂTAR CU LEGUME

Este servit cu pastă wasabi, sos aioli și ghimbir murat.

59 ron (200/200 gr.)

PĂSTRĂV LA GRĂTAR CU LEGUME COAPTE

Păstrăv de munte, de la poalele Bucegilor, gătit la foc iute pe grătar servit cu legume coapte.

39 ron (250/200 gr.)

DORADĂ FILE CU PIURE DE PĂSTÂRNAC ȘI BROCCOLI

File de doradă gătit la tigaie și servit cu piure de păstârnac, sos de unt și broccoli.

59 ron (200/100/100 gr.)

FILE DE SOMON LA CUPTOR CU SOS DE LĂMÂIE

File de somon în crustă de mirodenii cu sos de lămâie, servit cu orez cu unt.

59 ron (230/100/50 gr.)

CACCIUCCO DE PEȘTE CU FRUCTE DE MARE

O tocăniță ce are în componenţă cinci tipuri de pește și fructe de mare. Gătită conform unei reţete tradiţionale din orașul port Livorno din Toscana.

88 ron (600 gr.)

CALCAN ÎNTREG LA CUPTOR ÎN SOS DE ROȘII CU MĂSLINE KALAMATA

Calcan întreg gătit la cuptor în sos de roșii și măsline kalamata, servit cu legume la abur.

32 ron (gr. crud /raw)

PREPARATE LA GRĂTARUL PE CĂRBUNI JOSPER

Elemente de pui de fermă la grătar

Pieptul de pui, pulpa de pui, aripioarele de pui, ficățeii de pui, inimioarele de pui, condimentate cu ierburi proaspete din gradina, se gătesc pe grătar. Acest preparat se servește cu usturoi.

28 ron (350 gr.)

Piept de pui cu  ierburi

Piept de pui,  condimentat cu  ierburi proaspete din grădină, ce se gătește la foc iute pe grătar

25 ron (400 gr.)

PIEPT DE PUI LA GRĂTAR CU
BRÂNZĂ BRIE ȘI TRUFE NEGRE

38 ron (300/50 gr.)

COTLET DE PORC CU
CIMBRIȘOR

30ron (300 gr.)

COASTE DE PORC CU CARTOFI
PRĂJIŢI ÎN UNTURĂ DE
MANGALIŢĂ

Lăsate cu grijă de seară într-un amestec
numai de noi știut și preparat la jar
încins, astfel încât să nu uitaţi ce aţi
savurat. Se servește cu murături de casă
și cartofi prăjiţi în untură de mangaliţă.

45 ron (300/200/50gr.)

TAGLIATA DE VITĂ CU MIX DE
SALATĂ VERDE, FULGI DE
PARMEZAN ȘI DRESSING DE
LĂMÂIE

85 ron (200/50/40gr.)

Carne premium preparată la grătarul pe cărbuni Josper

Mușchi de vacă

Jack Creek Australia 100% Black Angus

53 ron (100 gr. crud)

Tomahawk

Jack Creek Australia 100% Black Angus

37 ron (100 gr. crud)

Antricot de vită

Jack Creek Australia 100% Black Angus

40 ron (100 gr. crud)

T-bone steak de vită

provenienţă USA

38 ron (100 gr. crud)

CEAFĂ DE PORC PATA NEGRA

Provenienţă Spania

24 ron (100 gr. crud)

COTLETE DE MIEL CU 29 RON
ROZMARIN

Provenienţă Noua Zeelandă

29 ron (100 gr. crud)

CEAFĂ DE PORC MANGALIŢĂ

24ron (100 gr. crud)

GARNITURI ȘI SALATE

Cartofi prăjiți în untură de porc mangaliță

12 ron (250 gr.)

Piure de cartofi cu trufe negre

15 ron (250 gr.)

Legume la grătar

15 ron (250 gr.)

Legume la abur

15 ron (250 gr.)

Mix de salata verde

12 ron (250 gr.)

Murături de casă

12 ron (200 gr.)

Salată de varză dulce

10 ron (200 gr.)

Salată de sezon 

12 ron (200 gr.)

MIX DE CIUPERCI LA TIGAIE

25ron (250 gr.)

SPARANGHEL SOTE

25 ron (150 gr.)

OREZ CU UNT

22 ron (200 gr.)

DESERTURILE NOASTRE

Glob de ciocolata

Glob de ciocolată

Este desertul suprem al iubitorilor de ciocolată. În interiorul învelișului de ciocolată neagră așteaptă să fie descoperită o bogată compoziție de mascarpone și vișine.

36 ron (250 gr.)

Lapte de pasăre cu zahăr de lavandă

Un desert consacrat, la fel de bun ca și în copilărie. Găluște pufoase de albuș în cremă vanilată, îmbrăcate în pânză de zahăr ars.

22 ron (200 gr.)

Prăjitură cu fistic și jeleu de zmeură

Un desert fin și elegant, pregătit din fistic, ciocolată albă și zmeură proaspătă.

25 ron (200 gr.)

Sufleu de ciocolată albă cu sorbeto de căpșuni

Un desert din bucătăria noastră de care oricine s-ar putea îndrăgosti.

25 ron (200 gr.)

Tiramisu clasic

Aroma intensă de cafea împreună cu gustul brânzei mascarpone și aroma pișcoturilor îi conferă o notă aparte.

22 ron (200 gr.)

Înghețată artizanală

Căpșuni, Vanilie, Ciocolată, Fistic, Alune.

22 ron (200 gr.)

CHEESECAKE CU SOS DE AFINE

Un desert special în orice moment al
anului. Pregătit după o rețetă clasică de
cheesecake copt în cuptor, acesta iți va
răsfăţa papilele gustative cu textura sa
cremoasă și infuzia de fructe.

25 ron (200 gr.)

BĂUTURI

Café au lait, breve coffee latte froth shop macchiato grinder. Wings cream steamed single shot, cup cinnamon et aroma acerbic chicory aroma java. Plunger pot medium, latte chicory coffee extra cappuccino siphon frappuccino extraction kopi-luwak chicory.

CHAPEL DOWN $14.95

CHANDON $14.95

MEANTIME PILSNER $14.95

CAMDEN HELLS LAGER $14.95

WILD WOOD $14.95

16 STOPS MCLAREN $14.95

MALBEC MONTES CLASSIC   $14.95

EXCELSIOR   $14.95